Wireshark-users: Re: [Wireshark-users] Wireshark-users Digest, Vol 40, Issue 44
Are you running Windows Vista?
 
If so, try to execute Wireshark with elevated privileges i.e. right-click on the wireshark link and use "Run as administrator"
 
GV
----- Original Message -----
Sent: Sunday, September 20, 2009 3:45 PM
Subject: Re: [Wireshark-users] Wireshark-users Digest, Vol 40, Issue 44

 when i installed WS(wireshark)  last verison of WinPcap is already  installed automatically.but WS can not dedect my NIC (Marvell Yukon 88E8056)

2009/9/20 <[email protected]>
Send Wireshark-users mailing list submissions to
       [email protected]

To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
       https://wireshark.org/mailman/listinfo/wireshark-users
or, via email, send a message with subject or body 'help' to
       [email protected]

You can reach the person managing the list at
       [email protected]

When replying, please edit your Subject line so it is more specific
than "Re: Contents of Wireshark-users digest..."


Today's Topics:

  1. no eth interface (M.Emin.Ba?)
  2. Re: no eth interface (Martin Visser)


----------------------------------------------------------------------

Message: 1
Date: Sun, 20 Sep 2009 13:40:56 +0300
From: M.Emin.Ba? <[email protected]>
Subject: [Wireshark-users] no eth interface
To: [email protected]
Message-ID:
       <[email protected]>
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"

my NIC is  "Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabit Ethernet Controller" but
wireshark does not recognize it
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.wireshark.org/lists/wireshark-users/attachments/20090920/e85a345d/attachment.html

------------------------------

Message: 2
Date: Sun, 20 Sep 2009 22:54:07 +1000
From: Martin Visser <[email protected]>
Subject: Re: [Wireshark-users] no eth interface
To: Community support list for Wireshark
       <[email protected]>
Message-ID:
       <[email protected]>
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"

It is more likely that the issue with not seeing the NIC is due to
permissions rather than the chipset. You really need to provide at least the
platform you are running on (Windows/Linux) and version. (Paste the output
from the Wireshark "About" box). (Also if you are running on Windows make
sure you installed WinPcap when you installed).


[email protected]


On Sun, Sep 20, 2009 at 8:40 PM, M.Emin.Ba? <[email protected]> wrote:

> my NIC is  "Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabit Ethernet Controller" but
> wireshark does not recognize it
>
> ___________________________________________________________________________
> Sent via:    Wireshark-users mailing list <[email protected]>
> Archives:    http://www.wireshark.org/lists/wireshark-users
> Unsubscribe: https://wireshark.org/mailman/options/wireshark-users
>             mailto:[email protected]
> ?subject=unsubscribe
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.wireshark.org/lists/wireshark-users/attachments/20090920/7f0d96e6/attachment.htm

------------------------------

_______________________________________________
Wireshark-users mailing list
[email protected]
https://wireshark.org/mailman/listinfo/wireshark-users


End of Wireshark-users Digest, Vol 40, Issue 44
***********************************************



--
Çatık kaş hükümet dedikleri zat
Beni Allah tutmuş kim eder azat


___________________________________________________________________________
Sent via:    Wireshark-users mailing list <[email protected]>
Archives:    http://www.wireshark.org/lists/wireshark-users
Unsubscribe: https://wireshark.org/mailman/options/wireshark-users
             mailto:[email protected]?subject=unsubscribe