Wireshark-users: Re: [Wireshark-users] Can't Change Time Display Format
From: "Sake Blok" <sake@xxxxxxxxxx>
Date: Sun, 2 Aug 2009 23:10:36 +0200
Hi Mark,
Did you by any chance change the time column from "Time (as specified)" to "Custom (frame.time)"? That would explain this behavior. If this is the case, change the format of the time column in your column preferences back to "Time (as specified)".
----- Original Message -----
From: mark kwon
Sent: Friday, July 31, 2009 8:22 PM
Subject: [Wireshark-users] Can't Change Time Display Format


I have a problem with wireshark and ethereal that started some time back:

I cannot change the time display format.  No matter what I select it always will display "Date and Time of Day".  

When I switch to one of the other formats, e.g. "seconds since previous displayed packets", it gives me the progress bar and completes, but the time format stays in "Date and Time of Day". 

I am running 1.2.1 + XP SP2 and seems to be a problem no matter which version I use.

This happens with captures that were captured locally as well as captures from other machines.

I see the same problem in ethereal when I launch it. 

I've uninstalled winpcap, wireshark and ethereal and reinstalled 1.2.1 with same results. 

I actually lost this functionality some time ago but never really needed it until now. 

Please advise on a fix.  

Sent via:    Wireshark-users mailing list <wireshark-users@xxxxxxxxxxxxx>
Archives:    http://www.wireshark.org/lists/wireshark-users
Unsubscribe: https://wireshark.org/mailman/options/wireshark-users