Wireshark-users: Re: [Wireshark-users] Wireshark and Windows Domain Members
Date: Tue, 19 Sep 2006 12:12:05 -0400

Thanks,

I seen a lot of complaints on this same "Won't execute in Windows" issue.  At least there's a path to a fix now.  But I suspect we'll still a complaint pop up now and again...




Bob von Knobloch <[email protected]>
Sent by: [email protected]

09/18/2006 12:05 PM

Please respond to
Community support list for Wireshark <[email protected]>

To
Community support list for Wireshark <[email protected]>
cc
Subject
Re: [Wireshark-users] Wireshark and Windows Domain Members





[email protected] schrieb:
>
> Great, glad it worked for you too...
>
> Looks like as if these bugs have a dependency to one another...
>
> http://bugs.wireshark.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=1060
> http://bugs.wireshark.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=1096
>
Yes, I pointed this out in the bug list.
Just for info, I have now tested this with English & German versions of
Windows XP - seems to work fine on both.

Bob

_______________________________________________
Wireshark-users mailing list
[email protected]
http://www.wireshark.org/mailman/listinfo/wireshark-users


This e-mail message and all attachments transmitted with it may contain legally privileged and/or confidential information intended solely for the use of the addressee(s). If the reader of this message is not the intended recipient, you are hereby notified that any reading, dissemination, distribution, copying, forwarding or other use of this message or its attachments is strictly prohibited. If you have received this message in error, please notify the sender immediately and delete this message and all copies and backups thereof.

Thank you.