Wireshark-dev: Re: [Wireshark-dev] Help needed
From: Mike Morrin <[email protected]>
Date: Mon, 23 Jul 2012 11:57:20 +0100
On 23/07/2012 06:52, Krishnamurthy Mayya wrote:
Hi Bill,
To answer your questions:

a) I am using Centos version - 6.2 (Oracle Virtual Box Environment)
b) Yes, i am building unchanged Wireshark SVN code.
(*wireshark-1.9.0-SVN-43850, which i have downloaded from the repository*).
c) After ./configure, i tried make clean;make install
d) There were no errors during compilation and the error i posted was
the only error which i got when i tried *./wireshark*.


On Mon, Jul 23, 2012 at 10:28 AM, Bill Meier <[email protected]
<mailto:[email protected]>> wrote:

    On 7/23/2012 12:19 AM, Krishnamurthy Mayya wrote:

        Hi all,
            When i am trying to run the wireshark through command
        prompt, i am
        getting the following error.
            Any clue what might have gone wrong? How to correct this???

        */home/wireshark-1.9.0-SVN-__43850/.libs/lt-wireshark: symbol lookup
        error: /home/wireshark-1.9.0-SVN-__43850/.libs/lt-wireshark:
        undefined
        symbol: gsm_a_rr_short_pd_msg_strings*


        I am using the latest source code of wireshark downloaded from
        repository.
        wireshark-1.9.0-SVN-43850



    Please provide more info so that maybe help can be provided.

    Hardware/OS ?

    Are you building from an unchanged Wireshark SVN source (i.e.
    exactly as downloaded with no code or changes of your own) ?

    Exactly what build process was used ?
    (download/autogen/configure/__make ?)

    Were there any build errors ?

    Is the above error the only error when you start wireshark ?


I don't have time to investigate right now, but this is probably something to do with bug 6699, which renamed gsm_a_sacch_msg_rr_strings to gsm_a_rr_short_pd_msg_strings (it seemed like a good idea at the time).