Wireshark-dev: Re: [Wireshark-dev] Info column problem continued
From: "Anders Broman" <[email protected]>
Date: Mon, 23 Apr 2007 07:36:55 +0200

Hi,

You probably have a If(tree) before setting the col_info e.g col_info only gets called if

A tree is built.

Best regards

Anders


Från: [email protected] [mailto:[email protected]] För [email protected]
Skickat: den 23 april 2007 06:32
Till: [email protected]
Ämne: [Wireshark-dev] Info column problem continued

 

Hi ,

 

This mail is with reference to my mail send on 20th. April 2007 with the title "Info column display problem".

 

I have written a dissector which is for a proprietary protocol.

It is getting dissected well , but I'm only facing problem with the display in "info" column.

 

When I load my packet , the info column does not give any display if the display filter is not set to my protocol name say xxx. Once I set the display filter to xxx, I get the proper display in the info column.

But if I load a sua packet or any other protocol packet , the info column displays information even when the display filter is not set to "sua" or that protocol name .

 

In my wireshark gui I can see that the "colorize packet list" is ticked i.e. it is set.

 

Could anyone please suggest me the reason for this behavior with my plugin.

 

Regards ,

Vikash 


The information contained in this electronic message and any attachments to this message are intended for the exclusive use of the addressee(s) and may contain proprietary, confidential or privileged information. If you are not the intended recipient, you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the sender immediately and destroy all copies of this message and any attachments.

WARNING: Computer viruses can be transmitted via email. The recipient should check this email and any attachments for the presence of viruses. The company accepts no liability for any damage caused by any virus transmitted by this email.

www.wipro.com