Wireshark-dev: Re: [Wireshark-dev] Slow loading of WS 0.99.4 - any ideas?
From: "Tobias Erichsen" <[email protected]>
Date: Mon, 20 Nov 2006 11:53:34 +0100
I have also found the new version to "pause" much longer than the old one.
On my PC it is about 6 seconds (Core2Duo).

With the older version, this delay did only exist whenever I added new
dissector-plugins into the plugin-directory and started up Wireshark
for the first time after that.  Each succeeding startup was fast.

And actually on my virtual machine the startup of the new version is about
13 seconds...

Tobias

-----Ursprüngliche Nachricht-----
Von: [email protected] [mailto:[email protected]] Im Auftrag von Ulf Lamping
Gesendet: Montag, 20. November 2006 10:52
An: [email protected]
Betreff: [Wireshark-dev] Slow loading of WS 0.99.4 - any ideas? [heur]

Hi List!

Some people reported much slower initial loading of WS 0.99.4 on Windows compared to previous versions.

It seems that it stays in the "Init Dissectors" text on the splash screen for about 13 seconds!

Name resolutions was completely switched off, so this shouldn't be the problem.

As I cannot confirm this on my developer machine, anyone else seeing this or have a clue what's the cause?

Regards, ULFL
______________________________________________________________________________
"Ein Herz für Kinder" - Ihre Spende hilft! Aktion: www.deutschlandsegelt.de Unser Dankeschön: Ihr Name auf dem Segel der 1. deutschen America's Cup-Yacht!

_______________________________________________
Wireshark-dev mailing list
[email protected]
http://www.wireshark.org/mailman/listinfo/wireshark-dev