Wireshark-bugs: [Wireshark-bugs] [Bug 5511] New: LTE-RRC SRB id is not getting correct
Date: Mon, 20 Dec 2010 22:56:27 -0800 (PST)
https://bugs.wireshark.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5511

           Summary: LTE-RRC SRB id is not getting correct
           Product: Wireshark
           Version: 1.4.2
          Platform: All
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: Major
          Priority: Low
         Component: Wireshark
        AssignedTo: [email protected]
        ReportedBy: [email protected]


Created an attachment (id=5650)
 --> (https://bugs.wireshark.org/bugzilla/attachment.cgi?id=5650)
This is a text file of the captured data. We can open with Wireshark for output

Build Information:
Paste the COMPLETE build information from "Help->About Wireshark", "wireshark
-v", or "tshark -v".
--
All RRC message will go on either SRB0 or SRB1 or SRB2.But i am getting fixed
value in decimal 170 which corresponding hex value is 0xaa.
I have attached my data capture text file which can be open in wireshark.

In function static void dissect_rrc_lte(tvbuff_t *tvb, gint offset,
                            packet_info *pinfo, proto_tree *tree) 
of file wireshark-1.4.2/epan/dissectors/packet-catapult-dct2000.c

at line number 664 there is code

col_append_fstr(pinfo->cinfo, COL_INFO, " SRB:%u",
                                    tvb_get_guint8(tvb, offset));  

It is printing SRB and for %u it is always 170(0xaa).
Which should be SRB id as 0, 1 or 2.

-- 
Configure bugmail: https://bugs.wireshark.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.