Wireshark-bugs: [Wireshark-bugs] [Bug 5474] New: X.413 decoding routines contain an error (used
Date: Wed, 8 Dec 2010 08:01:39 -0800 (PST)
https://bugs.wireshark.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5474

           Summary: X.413 decoding routines contain an error (used to work
                    with V1.0.2)
           Product: Wireshark
           Version: 1.4.2
          Platform: x86
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: Minor
          Priority: Low
         Component: Wireshark
        AssignedTo: [email protected]
        ReportedBy: [email protected]


Created an attachment (id=5592)
 --> (https://bugs.wireshark.org/bugzilla/attachment.cgi?id=5592)
example trace file and screen shots

Build Information:
wireshark 1.4.2 (SVN Rev 34959 from /trunk-1.4)

Copyright 1998-2010 Gerald Combs <[email protected]> and contributors.
This is free software; see the source for copying conditions. There is NO
warranty; not even for MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.

Compiled (32-bit) with GTK+ 2.16.6, with GLib 2.22.4, with WinPcap (version
unknown), with libz 1.2.3, without POSIX capabilities, without libpcre, with
SMI

0.4.8, with c-ares 1.7.1, with Lua 5.1, without Python, with GnuTLS 2.8.5, with
Gcrypt 1.4.5, with MIT Kerberos, with GeoIP, with PortAudio V19-devel (built
Nov

18 2010), with AirPcap.

Running on Windows XP Service Pack 3, build 2600, with WinPcap version 4.1.2
(packet.dll version 4.1.0.2001), based on libpcap version 1.0 branch 1_0_rel0b
(20091008), GnuTLS 2.8.5, Gcrypt 1.4.5, without AirPcap.

Built using Microsoft Visual C++ 9.0 build 30729
--
X.413 Message Store Service
MTSBindArgument contains an extension item which according to the decoding
routines is wrongly encoded. Version 1.0.2 manages to decode this correctly as
"ms-configuration-request:True".

Attached please find a ZIP file Wireshark_X413_DECODE_PROBLEM.zip
that contains two screen shots of the decoding results OK: V1.0.2 BUG:1.4.2 and
the wireshark Trace file.

Thanks in advance!
John

PS: Please note in Version 1.4.2 it displays X.411 Message Access Service
rather than X.413 Message Store Service

-- 
Configure bugmail: https://bugs.wireshark.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.